Dzīvokļa / privātmājas remonts

Sākumā domājām neko nerakstīt pie bildēm komentāros, it kā "lai bildes runā pašas". Bet tomēr nolēmām komentēt gan, jo bieži vien ir tā, ka acīm redzamais ietver sevī vairāk par to, ko var ar acīm saredzēt. Izskatās vienkāršs kosmētiskais remonts, tāču no veicamo darbu viedokļa, tas tik vienkārš nemaz nebija.


Dzīvojamā istabā veikti veco apdares materiālu demontāžas darbi, sienu izlīdzināšana, divas reizes špaktelēts un slīpēts, krāsošana, logu aiļu apdare - palodžu un vēja barjeras (lentas) montāža, kā arī atjaunots parkets.




Kāpnēm uz bēniņiem bijušās lūkas vietā, izbūvēta kāpņu telpa. Veikta starpsienu projektēšana un montāža, siltināšana, apšūšana ar ģipškartonu, špaktelēšana un slīpēšana, beigu galā krāsošana.



Koridoris jaunu seju ieguvis pavisam viennkārši - nomainot melnās kleidas pret jaunām oša koka kleidām. Protams, sienu, griestu un grīdas apdare tā pati, kas dzīvojamā istabā.



Dzīvojamā istabā zem vecajām tapetēm "atradām" vēl vecākas avīzes, ko Padomju laikos zem tapetēm lietoja nezināmu iemeslu dēļ. Ar tām īpaši jāpapūlas, lai dabūtu nost.



Vannas istabā un tualetē veikts kapitālais remonts - demontētas vecās flīzes, izlīdzinātas sienas, betonēta grīda, mainītas visas komunikācijas (ūdens, kanalizācija), flīzētas jaunās flīzes, kas sevī ietver raksta izveidošanu, stūru nostrādāšanu un arī cauruļu noslēpšanu aiz ģipškartona kastes, kas arī bija atsevišķi jāizveido.






Komentāri

Populāras ziņas